Posao i komentari na Internetu

Engleskinja Kimberli Svan dobila je otkaz jer je na sajtu za druženje "Fejsbuk" pisala da joj je posao dosadan.

Izvor: B92

Petak, 27.02.2009.

19:50

Default images

"Moj posao je dosadan", napisala je 16-godišnja devojka, koja se pre samo tri meseca zaposlila u kompaniji "Ajvel marketing and lodžistik". Ubrzo je usledilo pismo u kome joj poslodavac saopštava da je dobila otkaz.

"Zbog komentara koji ste ostavili na vašoj stranici na fejsbuku, kompanija, uzimajući u obzir vaše nezadovoljstvo da radite sa nama, odlučila je da odmah raskine ugovor o radu", ističe se u pismu.

Pisati na Fejsbuku je, smatra rukovodstvo kompanije, isto što i glasno izreći svoje mišljenje za vreme pauze na radnom mestu i time narušiti neophodnu harmoniju među zaposlenima, kao i ugled kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: