Softver iz Srbije za Oman

Platforma za internet portale za mobilne telefone, napravljena u Srbiji, primenjuje se na portalu omanske kompanije Navras, saopštio je Telekom Srbije.

Izvor: Beta

Četvrtak, 26.02.2009.

17:49

Default images

Kako se navodi u saopštenju, softversko rešenje za "vap" (wap) portale MAIP od pre nekoliko dana pokreće portal "bavabati".

Platformu MAIP su pre tri godine razvili Telekom Srbije i firma Vajerles medija iz Beograda za Telekomov portal Mondo, a međunarodnom tržištu su ga predstavili prošle godine na Kongresu mobilne telefonije u Barseloni.

"Izvoz usluga visoke dodate vrednosti u region sa kojim je Srbija do sada imala nisku trgovinsku razmenu direktno utiče na smanjenje deficita platnog bilansa i srpskom softveru otvara nova tržišta, što je posebno bitno u trenutku globalne finansijske krize", ističe se u saopštenju Telekoma Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: