Subotičanin se sam kastrirao

K.P. (43) iz Subotice kastrirao se sam kod kuće, a potom je lažno prijavio da su ga nepoznate osobe napale i opljačkale, saopštila je subotička policija.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.02.2009.

17:49

Default images

U saopštenju se navodi da je K.P. sam sebi zarezao mošnice i izvadio oba testisa i da je koristio dezinfekciono sredstvo. Pošto je počeo obilno da krvari objasnio je supruzi šta je uradio, koja ga u strahu da ne iskrvari odvezla do bolnice gde je prijavljeno krivično delo razbojništva, dodala je subotička policija.

K.P. je kao razlog samopovređivanja naveo zdravstvene probleme koje je imao duže vreme.

On je u subotičkoj bolnici saslušan u prisustvu advokata i zamenika javnog tužioca i protiv njega će sutra biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio lažno prijavljivanje, piše u saopštenju subotičke policije.

Kako nezvanično saznaje B92, K.P je rekao supruzi da je to učinio da bi joj dokazao da je voli. Preciznost kojom se K. P. samopovredio objašnjava se time što se bavio kastriranjem prasadi, saznaje B92.

MUP: Bezbednosna situacija stabilna

Načelnik Policijske uprave Subotica Borivoj Mucalj je posle sastanka gradonačelnika Subotice s predstavnicima pravosuđa i policije ocenio da je bezbednosna situacija u gradu stabilna uprkos poslednjim zločinima.

Načelnik Uprave je rekao da policija radi svoj posao i da je u januaru i februaru rasvetljeno 65 odsto krivičnih dela s nepoznatim počiniocem.

"Što se tiče poslednjeg slučaja, ne mogu da vam otkrivam detalje istrage kako bismo posao obavili do kraja onako kako to od nas očekuju građani Subotice", rekao je Mucalj komentarišući povređivanje K.P.

Na sastanku je ocenjeno da je nužno primeniti restriktivniju kaznenu politiku.

Dogovoreno je formiranje interventne policijske stanice, kao i realizacija projekta video-nadzora u gradu.

"Razmotrili smo i mogućnost da se uvede dežurstvo prekršajnih sudija, koji bi onda u zakonom propisanih 12 sati mogli donositi presude. Tu posebno mislim na one koji su ponovili prekršaj", rekao je Vučinić.

Gradonačelnik je najavio da će se do formiranja saveta za bezbednost grada bar jednom mesečno sastajati s predstavnicima pravosuđa i policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: