Bračni par preminuo od smrzavanja

U mestu Bradarac kod Požarevca pronađena su beživotna tela bračnog para. Konstatovano je da je smrt nastupila usled smrzavanja.

Izvor: FoNet, Beta

Četvrtak, 19.02.2009.

16:20

Default images

Tela Borisava Mićića (89) i njegove supruge Dušanke (85) pronađena su juče oko 11 sati u objektu u kome su Mićići živeli. Izlaskom na lice mesta, nadležno stručno osoblje Hitne medicinske službe u Požarevcu konstatovalo je da je smrt nastupila usled smrzavanja, saopštila je policija.

O smrti bračnog para Mićić obavešteni su okružni javni tužilac u Požarevcu i istražni sudija Okružnog suda u Požarevcu, saopštila je Policijska uprava.

A na putu od sela Bare ka selu Jezero, na Pešterskoj visoravni, pronađen je jutros mrtav Slavoljub Rajičević (50).

Policija i Hitna pomoć su na licu mesta, ali još nisu mogli zvanično da saopšte šta je uzrok Rajičevićeve smrti.

“Moguće je da se Rajičević smrzao usled jake vejavice, ali još se pouzdano ne zna tačan uzrok smrti”, rekao je izvor iz novopazarske Policijske uprave.

Na Pešterskoj visoravni trenutno pada sneg, zavejano je oko 50 sela.

Snežni pokrivač je 38 centimetara, a ima i snežnih nanosa od metar i po.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: