CG: Kod tunela zavejano 500 vozila

Više od 500 vozila zavejano je na deonici puta od tunela Sozina do sela Bjelo polje u Zeti, kod Podgorice, potvrđeno je u podgoričkom Centru bezbednosti.

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.02.2009.

22:36

Default images

Vozila, u kojima ima i žena i dece, zaustavljena su posle podne, jer je tunel Sozina na putu Podgorica-Bar zatvoren zbog leda i snežne mećave, koja je od podne zahvatila veći deo Crne Gore, uključujući i jug. Povratak u Podgoricu onemogućio im je odron u selu Vranjina, kao i veliki broj polomljenih stabala koja su usled mećave pala na put.

Policija pokušava da pritekne u pomoć zavejanim ljudima, ali deblokadu sprečava mećava koja traje duže od 12 sati.

U kilometarskoj koloni zavejan je i autobus sa učenicima drugog i trećeg razreda Turističke škole iz Herceg Novog, koji su danas bili na ekskurziji u Podgorici.

Prilaz snegocistača u popodnevnim satima otežao je i lančani udes koji se desio u selu Bjelo polje, kao i dva kamiona koja su zbog klizavog puta iskliznula u kanal.

Mećava koja je zahvatila Crnu Goru izazvala je kolaps u čitavoj zemlji, a većina magistralnih i svi seoski putevi su zatvoreni. Aerodrom u Podgorici je zatvoren od podneva, a svi letovi su otkazani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: