Građani savladali pljačkaša

Građani Kragujevca sprečili su Aleksandra S. da pobegne nakon pokušaja pljačke menjačnice u tom gradu.

Izvor: B92

Utorak, 17.02.2009.

14:44

Default images

Policija u Kragujevcu je saopštila da je Aleksandar S. jutros, nešto pre devet sati, sa "fantomkom" na glavi i navučenim čarapama preko cipela, ušao u menjačnicu "Veko", u Ulici kneza Mihaila, i pokušao da je opljačka.

On je zapretio pištoljem radnici menjačnice i zatražio joj novac. Pošto je ona odbila da to uradi i uzela mobilni telefon da pozove policiju, Aleksandar je pokušao da uđe na sporedni ulaz u administrativni deo menjačnice.

Kako su vrata bila zaključana, Aleksandar je izašao iz menjačnice i počeo da beži, ali su ga dvojica građana, koji su čuli viku radnice, savladali i pozvali policajca koji se nalazio u blizini.

Policija navodi da je kod Aleksandra S. nađen plastični pištolj i da će on, nakon isteka mere zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Opštinskog suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: