Meksiko: Zaplena 7,7 tona kokaina

Meksička mornarica saopštila je da je zaplenila 7,7 tona kokaina s jednog broda i pritvorila petoro meksičkih građana koji su bili na brodu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.02.2009.

01:43

Default images

Sekretar mornarice Marjano Francisko Sajnez rekao je da je mornarica reagovala nakon informacije američke Obalske straže koja je prošle nedelje uočila plovilo u međunarodnim vodama Tihog okeana.

Sajnez je rekao da će brod i petoro osoba osumnjičenih za trgovinu narkoticima biti prebačeni u luku Salina Kruz gde bi sutra trebalo da stignu.

Meksičke vlasti zaplenile su više od 70 tona kokaina otkada je predsednik Felipe Kalderon došao na položaj u decembru 2006. godine i pokrenuo akciju suzbijanja trgovine drogom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: