Ilić: Stavljena tačka na spor

Lider Nove Srbije Velimir Ilić rekao je da su on i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić, koji ga je posetio u bolnici, zajedno stavili tačku na spor.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 16.02.2009.

00:35

Default images

"U stvari, taj spor između mene i njega i nije postojao", rekao je Ilić u intervjuu Novostima. Ilić se nalazi na Neurološkom odeljenju Urgentnog centra u Beogradu, gde je smešten kada mu je u petak pozlilo. On je rekao da nije imao moždani udar i da su mu srce i krvni sudovi potpuno u redu i da se nada da će sutra izaći iz bolnice na kućno lečenje.

"Pozlilo mi je posle sednice Skupštine. Sve mi se skupilo. Stres, umor, hajka koja se povela protiv mene bez ikakvog osnova. Pao sam i udario se u potiljak i čelo. Oporavljam se. Sada mi je dobro", kazao je Ilić.

Ilić tvrdi da će svako ko pročita skupštinski stenogram njegovog videti da nije nijednom rečju pomenuo Ljajićevu veroispovest, niti je vređao Bošnjake.

"Neka državni tužilac dobro pročita stenogram Narodne skupštine i neka presluša snimak", kazao je Ilić.

"Emotivno me je pogodilo to što ni predsednik ni premijer nisu pozvali narodne poslanike na obeležavanje Sretenja, kako to jedino dolikuje. Samo zato sam reagovao sa skupštinske govornice, jer zaista mislim da nijedan ministar posebno ne bi trebalo da bude organizator Dana državnosti", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: