Takmičenje u besedništvu u Pančevu

Student Filip Đukić iz Pančeva pobedio je na takmičenju u besedništvu u tom gradu koje je organizovano u znak sećanja na ubijenog premijera Zorana Đinđića.

Izvor: B92

Nedelja, 15.02.2009.

21:25

Default images

Osam učenika srednjih škola i fakulteta iz Pančeva moralo je da sastavi kratak govor na temu "Kada ste u veoma teškoj situaciji, onda samo jaka ideja može da vas održi u životu". Đukić je u svojoj besedi govorio o promenama koje su Srbiji potrebne da školovani ljudi ne bi odlazili iz zemlje.

Jovana Jokanović iz Fonda "Dr Zoran Đinđić" izjavila je da je ovogodišnja tema izabrana na osnovu situacije u Srbiji i da su takmičari predstavili jako dobre ideje.

"Polufinale će biti održano 8. marta, a najbolji govornik će biti proglašen tokom finalnog dana 12. marta u Beogradu, na dan kada je ubijen premijer Đinđić", dodala je Jokanović.

Takmičenje u besedništvu održano je po četvrti put u Pančevu u organizaciji Demokratske stranke i Fonda "Dr Zoran Đinđić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: