Novi kviz na TV B92

Program Televizije B92 od sledećeg utorka biće bogatiji za još jedan kviz - "Narod protiv", a pored takmičara, i gledaoci će moći da osvoje novac.

Izvor: B92

Petak, 13.02.2009.

11:31

Default images

“Narod protiv“ je jedinstveni kviz znanja u kome će postavljajući pitanja i gledaoci zaraditi novac. Kviz će se emitovati četiri puta nedeljno, od utorka do petka, od 20 časova.

Kviz “Narod protiv” uključuje i takmičara u studiju i gledaoce. Takmičar odgovara na pitanja koja su gledaoci prethodno poslali putem sms-a. On može da osvoji neograničenu sumu novca, odnosno sve dok tačno odgovara na pitanja, ostaje u emisiji.

S druge strane, ukoliko je njegov odgovor pogrešan, gledalac koji je pitanje poslao ima mogućnost da osvoji do 30.000 dinara. Pitanja koja gledaoci šalju mogu da budu iz bilo koje oblasti.

Svi koji misle da imaju zanimljivu ideju i misle da znaju nešto što će takmičara zbuniti, mogu poslati pitanja na sms 6995. Ukoliko ste sigurni u svoje znaje i mislite da biste mogli da igrate protiv naroda, prijavite se takođe SMS-om na broj 5337.

Domaćin kviza je voditelj Miloš Milovanović, koji će biti podrška takmičarima, a kako kaže, ugledaće se na voditelje kvizova uz koje je odrastao, Miću Orlovića i Olivera Mlakara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: