Dačić: Zamenite lična dokumenta

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić pozvao je građane da do kraja godine zamene lična dokumenta, jer je to u "njihovom interesu".

Izvor: B92

Četvrtak, 05.02.2009.

19:33

Default images

Dačić je novinarima posle sastanka srpske i ruske delegacije u kompaniji Sintelon, kojem je prisustvovao I ruski ambasador Aleksandar Konuzin, rekao da MUP ima kapacitete "koje ima" i da ne može da otvori još 100 hiljada novih radnih mesta da bi građani mogli bez gužvi da izvade pasoše.

"Građani moraju to da razumeju", rekao je on.

Dačić je podsetio da je MUP maksimalno pojednostavio i ubrzao proceduru izdavanja pasoša i da je do sada izdato 250 hiljada novih pasoša.

"Do sada smo izdali 250 hiljada novih pasoša, što znači da smo zamenili četvrtinu pasoša od ukupnog broja koji se kreće oko milion", precizirao je ministar unutrašnjih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: