U nesreći stradala četiri mladića

Četvorica mladića čiji identitet još nije utvrđen poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći na obilaznom putu Valjevo-Užice u okolini Valjeva.

Izvor: B92

Sreda, 21.01.2009.

10:23

Default images

Istražni sudija Opštinskog suda u tom gradu Jasmina Terzić rekla je da se nesreća dogodila 50 minuta posle ponoći, kad je automobil marke "pežo 306" valjevskih registarskih oznaka sleteo sa kolovoza.

Mladići su nastradali na licu mesta, a pretpostavlja se da je vozač tog automobila zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom kada je naišao na veće oštećenje kolovoza. Automobil je sleteo u dubok kanal pored puta, udario u betonski podzid i prevrnuo se na krov.

Prema tvrdnjama očevidaca, prizor je bio stravičan jer su nesrećni mladići od siline udara ispali iz automobila.

Jutros je urađen vanredni tehnički pregled tog vozila, a izdat je i nalog da se uradi obdukcija tela četvorice nastradalaih mladića za koje se pretpostavlja da su iz Valjeva i okoline.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: