Beograd: Teška saobraćajna nesreća

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22 sata na autoputu kod Hitne pomoći u Beogradu, teško je povređena jedna osoba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.01.2009.

22:48

Default images

Kako B92 saznaje, do sudara je došlo, kada je vozač džipa BMW koji se kretao u smeru ka Nišu, pokušavajući da se prestroji iz srednje u desnu traku, odmah po prelasku mosta Gazela izgubio kontrolu nad automobilom, a zatim udario u zaštitnu ogradu autoputa. Kako se ograda iskrivila na drugu stranu kolovoza na nju je naleteo vozač "pežoa".

Prilikom udarca u ogradu, automobil se u velikoj brzini prevrnuo na krov. Teško povređen vozač "pežoa", prebačen je u Urgentni centar, a kako saznajemo njemu je u sudaru povređena glava i nalazi se van životne opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: