S.Liht o svojim funkcijama

Predsednicu Fonda za političku izuzetnost Sonju Liht dnevnik Blic nedavno je proglasio najmoćnijom ženom Srbije, zbog velikog broja funkcija koje obavlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.01.2009.

11:51

Default images

Odgovarajući na kritike da obavlja preveliki broj funkcija, kao što su predsednica UO Politike, predsednica Saveta za spoljnu politiku i članica Saveta za evropske integracije, Sonja Liht kaže da nijedna od tih funkcija nije plaćena i da će zbog kampanje koju vodi protiv nje razmotriti tužbu protiv satiričara Ljubomira Živkova koji ju je optužio da obavlja 11 funkcija

Ona je navela da će na tim funkcijama ostati sve dok može da ispuni svoje obaveze koje one podrazumevaju, a koje nisu svakodnevne.

"I Savet za spoljnu politiku i Savet za evropske integracije sastaju se veoma retko. To jesu odgovorne funkcije, ali ne predstavljaju opterećenje svakodnevnim radom, da bi ljudi svojim iskustvom i poznavanjem stvarno pomogli da bi se strateški ciljevi na tim poljima formulisali. To nije dnevni posao, i ja sam ubeđena da ću stići da se bavim svakim od tih poslova, a kada ne budem mogla, neću se baviti njima“, kazala je Sonja Liht.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: