Agencija traži dopunu dokumentacije

Veliki broj građana Novog Sada zatekao je u svojim poštanskim sandučićima zahtev da dopune dokumentaciju koju su podneli da bi stekli pravo na besplatne akcije.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 30.12.2008.

12:18

Default images

U novosadskoj kancelariji Agencije za privatizaciju za privatizaciju kažu da odgovore u vezi sa ovim problemom treba potražiti u sedištu Agencije u Beogradu. Oni takođe navode da Novosađani nisu jedni koji su dobili takve zahteve, već da su takva obaveštanja upućeni građanima širom Srbije.

Inače, Agencija za privatizaciju odbacila je 79.901 prijavu građana koji nisu ispunili uslove za dobijanje besplatnih akcija javnih preduzeća, objavjeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika".

Građani mogu u roku od 30 dana od objavljivanja spiska odabčenih prijava podneti žalbu Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, preko Agencije za privatizaciju.

Za besplatne akcije velikih javnih preduzeća prijavilo se ukupno 5.066.815 građana Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: