Policija pretukla studenta?

Kako saznaje B92, policija u Aranđelovcu pretukla je Nemanju Mialjevića, studenta četvrte godine Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 15.12.2008.

15:24

Default images

Mijaljević je trenutno u bolnici u Aranđelovcu, gde su mu konstatovali lom rebra, potres mozga i ozbiljne povrede glave, zbog kojih će morati da ide u Beograd na skener. Mialjević je pretučen na ulici, nekoliko desetina metara od kuće, a očevici koji su se javljali porodici Mialjević izjavili su da se nisu mešali u incident zbog straha od policije.

Mialjević je rekao da nema objašnjenje za ovo što mu se desilo i naveo da je pretučen kada se vraćao sa žurke.

Policiji je podneta prijava u kojoj je Mialjević detaljno opisao šta mu se dogodilo.

Komandir policijske stanice u Aranđelovcu Zoran Puzović izjavio je Tanjugu da na osnovu dosadašnjih provera nije utvrđeno da je aranđelovačka policija pretukla Mijaljevića.

Puzović je objasnio da su juče ujutro, oko 3:40 sati, policijski službenici pokušali u ulici Vožda Karađorđa da zaustave vozilo koje im je dolazilo u susret, radi rutinske kontrole.

Prema njegovim rečima, vozač nije postupio po naređenju, čak je povećao brzinu, a zatim se sam zaustavio u jednoj od obližnjih slepih ulica.

Pošto je odavao znake alkoholisanosti, izvršen je alko-test, na osnovu koga je utvrđeno da vozač ima alkohola u krvi iznad dozvoljene granice.

Kako se Mijaljević našao u bolnici tek sinoć, 16 sati posle tog događaja i zašto je tek tada zatražio pomoć, utvrdiće istraga, kazao je Puzović.

"Provere su u toku, intenzivne su i biće nastavljene, a ako se utvrdi da su službenici imali elemente neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja, preduzećemo sve zakonom predviđene mere", rekao je Puzović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: