Pritvor za zlostavljanje deteta

Istražni sudija opštinskog suda u Jagodini odredio je pritvor Snežani M. iz sela Strižila zbog sumnje da je zlostavljala svoje trogodišnje dete.

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 15.12.2008.

11:41

Default images

Podsetimo, beogradski list Blic nedavno je objavio da je Centar za socijalni rad oduzeo dete Snežani Mitrović, koja je svom sinu polomila vilicu i izbacila ga golog na ulicu.

Portparol Opštinskog suda Jasmina Tašković potvrdila je da je Mitrovićevoj pritvor određen na 30 dana zbog sumnje da je počinila krivično delo zapuštanja i zanemarivanja maloletnog deteta i nasilja u porodici zato što postoje okolnosti koje ukazuju da bi mogla da utiče na svedoke.

Centar za socijalni rad u Jagodini oduzeo je trogodišnje muško dete i smestio ga u hraniteljsku porodicu, a prema rečima direktorke Centra Biserke Jakovljević, ta ustanova pokrenula je i postupak protiv Mitrovićeve za lišavanje roditeljskog staranja.

Privođenje u S. Mitrovici

Policija u Sremskoj Mitrovici privela je 44-godišnjeg Stanka S. zbog sumnje da je svom 12-godišnjem sinu naneo teške telesne povrede.

Osumnjičeni se tereti da je dečaka udario nogom u lice i tako mu izbio tri zuba, navodi se u saopštenju Policijske uprave iz Sremske Mitrovice. Nakon saslušanja istražni sudija je Stanku S. odredio pritvor do mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: