Nova prijava protiv Džajića?

Policija će podneti novu krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora Crvene zvezde Dragana Džajića i fudbalskog menadžera Ranka Stojića, saznaje B92 u vrhu MUP-a.

Izvor: B92

Sreda, 10.12.2008.

14:30

Default images

Kako saznajemo, krivične prijave biće podignute zbog transfera fudbalera Ivana Dudića iz Crvene zvezde u Benfiku, koji je potpisan na sedam milona nemačkih maraka. Pretpostavlja se da su Džajić i Stojić na račun kluba uplatili dva miliona maraka, a ostalih pet milona prikrili.

Džajić, bivši finansijski direktor Zvezde Cvetković, kao i bivši funkcioner tog kluba Miloš Marinković, uhapšeni su 5. februara i u pritvoru su proveli pet meseci.

Protiv njih je 7. februara pokrenuta istraga zbog sumnje da su protivpravno prisvojili 5,1 milion evra u transferu fudbalera Gorana Drulića u španski klub Real Saragosa, 2001. godine.

Istraga protiv Džajića i Cvetkovića kasnije je proširena zbog sumnje da su od transfera fudbalera Zorana Njeguša u madridski Atletiko protivpravno prisvojili 3,5 miliona maraka, a zatim i zbog prisvajanja milion dolara od transfera Perice Ognjenovića u madridski Real.

Okružni sud u Beogradu istragu protiv Džajića i Marinkovića proširio je i zbog sumnje da su od transfera Nemanje Vidića u moskovski Spartak, protivpravno prisvojili dva miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: