Ilić: Nisam kriv za udes

Lider Nove Srbije Velimir Ilić kaže da nije kriv za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila juče ispred Skupštine Srbije kada se sudarilo njegovo i taksi vozilo.

Izvor: B92

Utorak, 02.12.2008.

00:51

Default images

Beogradski listovi Politika i Blic objavili su da je Ilić svojim džipom udario vozilo Beotaksija kada je izlazio sa parkinga Skupštine Srbije i da je, nakon što je vređao taksistu, otišao ne sačekavši policiju. Ilić navodi da je policija sve videla, a da su on i taksista razmenili brojeve telefona.

U trenutku sudara u vozilu Beotaksija bilo je troje putnika, navela je Politika.

Ilić je danas na konferenciji za novinare rekao da je juče ispred Skupštine Srbije taksista prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u njegov auto.

"Policajac mi je pokazao da izađem sa parkinga i ja sam izašao. Taksista je uleteo u raskrsnicu i nije mogao da stane. Nije bilo nikakvog udarca, on se samo prislonio uz mene", rekao je Ilić.

On je dodao da je na taksiju otpao branik i da ta šteta iznosi oko 100 evra, dok na njegovom automobilu nije bilo oštećenja.

Ilić je kazao da nije mogao da ostane na mestu udesa jer je žurio na snimanje emisije "Magazin in" na televiziji Pink.

"Policija, koja je sve videla, rekla je da je sve u redu, a taksista i ja smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se da on sve to popravi", rekao je Ilić.

Lider Nove Srbije odbacio je navode medija da je vikao na taksistu i da ga je psovao. "Nisam vikao na njega, već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: