Novosti: Pokradene "Kursadžije"

Dok su u sredu u borskom Centra za kulturu izvodili šou, nepoznati počinilac je iz garderobe glumcima "Kursadžija" ukrao mobilne telefone i novčanike.

Izvor: B92

Petak, 07.11.2008.

03:44

Default images

Kako pišu Večernje novosti, počinilac je ukrao mobilne telefone vredne 2.000 evra i novčanike sa 40.000 dinara. “Tokom predstave, čovek koji nastupa sa glumcima iz ‘Kursadžija’, nalazio se pred vratima garderobe gde su oni ostavili svoje stvari”, kaže za Novosti Miodrag Kokelić, direktor Centra za kulturu.

“To mesto je napustio na svega pet minuta, koliko mu je trebalo da na binu iznese neophodne rekvizite. To su lopovi iskoristili i pokrali naše goste”, rekao je on.

Pored "Kursadžija", bez novca i mobilnog telefona ostao je i radnik Centra za kulturu čije su se stvari nazile u sobi nemenjenoj radnicima te borske javne ustanove.

“Policija, koja je obavila uviđaj, pronašla je u kontejneru pored Centra za kulturu nekoliko praznih novčanika koji pripadaju ‘Kursadžijama’. Zasad, međutim, nije poznato koliko je novca ukradeno glumcima”, rekao je Kokelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: