Milan Mišić urednik “Politike“

Članovi redakcije dnevnog lista "Politika" odlučivali su danas za četiri kandidata za glavnog i odgovornog urednika, a najviše glasova dobio je Milan Mišić.

Izvor: Beta

Sreda, 05.11.2008.

08:22

Default images

Vršilac dužnosti glavnog i odgovornog urednika Radmilo Kljajić rekao je agenciji Beta da je Mišić dobio 57 glasaova. "Ostali kandidati na listi, Žarko Rakić i Dragan Bujošević, dobili su po 42 glasa, dok je Rajko Đurić dobio četiri glasa", kazao je Kljajić.

Mišljenje redakcije nije obavezujuće za izbor glavnog i odgovornog urednika lista, već njega imenuje direktor "Politike Novine i Magazini" (PNM).

Dosadašnji direktor "Politike PNM" Srđan Janićijević podneo je ostavku na tu funkciju početkom oktobra.

Predsednica Upravnog odbora "Politike a.d." Sonja Liht izrazila je očekivanje da će novi direktor biti izabran u decembru.

"Generalni direktor će biti postavljen pošto dosadašnji direktor, koji je pod ostavkom, završi određene stvari koje moraju da se završe, poput podnošenja izveštaja o finansijskoj godini i neke druge", rekla je Sonja Liht agenciji Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: