RTS šalje opomene

RTS je uputio na adrese 30.000 domaćinstava opomene zbog neplaćanja RTV pretplate, izjavio je generalni sekretar RTS-a Stanislav Veljković.

Izvor: FoNet

Utorak, 04.11.2008.

21:21

Default images

"Pre nego što smo krenuli sa utuženjima, počeli smo sa opomenama. Do kraja godine poslaćemo još oko 70.000 opomena, što će činiti ukupno 100.000", rekao je Veljković danas u Čačku.

On je na konferenciji za novinare posle sednice Programskog saveta Radio-difuzne ustanove Radio-televizije Srbije rekao da će građani koji budu dobili opomene pred tužbe moći da izmire dug plaćanjem na račun RTS-a u tri rate.

"Prva rata se odnosi na 50 odsto duga, koji se plaća odjednom, a preostalih 50 odsto građani će moći da plate u dve rate. Oni koji ni tada ne budu platili pretplatu, biće utuženi. To su uglavnom dugovanja čiji se iznos kreće između osam i dvanaest hiljada dinara", kazao je on.

Veljković je rekao da je do sada utužen jedan broj pretplatnika iz Beograda, Vojvodine, kao i sa juga Srbije, Leskovca, Niša, Pirota, Vranja, Prokuplja.

Posle tih mesta, na red će doći i Kraljevo, kao i drugi gradovi, kako je utvrđeno prethodnim planom RTS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: