Napadnut Srbin na Kosovu

Nepoznati napadač pucao je iz vatrenog oružja u automobil kosovskog Srbina Miloša Tomaševića, koji je prevozio hleb iz Zubinog potoka u Gračanicu.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2008.

20:44

Default images

Kako je Tanjugu potvrdio regionalni portparol Kosovske policiske službe Besim Hoti, Tomašević je ostao nepovređen, a policija ovaj incident, koji se dogodio jutros na magistralnom putu Priština-Kosovska Mitrovica u mestu Nedakovac, opština Vučitrn, tretira kao pokušaj ubistva.

"Nemamo osumnjičenih za ovaj slučaj, bar zasada i ne znamo šta bi mogao biti motiv. U vozilu smo pronašli jedno zrno, kojim je vozilo pogođeno i nastavljamo istragu", rekao je portparol policije.

Kako je kazao Hoti, pozivajući se na iskaz Tomaševića, na njegovo vozilo je, kako se pretpostavlja, pucano iz automobila marke "golf", koji je bio u pokretu.

Automobil furgon, registarskih oznaka KM 511-33, kojii je bio natovaren hlebom, pogođen je sa pet hitaca iz vatrenog oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: