Počele konsultacije o rezoluciji

U Skupštini Srbije održane su konsultacije ministra za Kosovo Gorana Bogdanovića i predstavnika poslaničkih grupa opozicije o novoj rezoluciji o KiM.

Izvor: Beta, Tanjug

Sreda, 01.10.2008.

13:57

Default images

Ministar je razgovore započeo prvo s predstavnicima poslaničke grupe Srpske radikalne stranke, a na današnjim konsultacijama s ministrom učestvovaće samo predstavnici poslaničkih klubova opozicije. Poslanica SRS-a Gordana Pop-Lazić izjavila je da su razgovori sa ministrom Bogdanovićem bili konstruktivni i da su "urodili plodom".

Pop-Lazićeva je agenciji Beta rekla da je bilo reči o tome kako da rezolucija o Kosovu bude što "sadržajnija i decidnija" kako bi za nju glasalo što više poslanika.

Dodala je da očekuje nastavak konsultacija početkom sledeće nedelje.

"Neprihvatljivo je da ne možemo da postignemo dogovor", kazala je ona i dodala da je cilj da rezoluciju o Kosovu podrži što više poslanika.

Ministar Bogdanović je pre desetak dana počeo konsultacije o tekstu nove rezolucije o Kosovu sa poslanicima u parlamentu, kada je razgovarao sa svim predstavnicima stranaka zajedno, ali je odlučeno da se dalje konsultacije obavljaju pojedinačno sa svim predstavnicima opozicionih poslaničkih grupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: