"Operacija Trijumf" od ponedeljka

U ponedeljak B92 počinje da emituje "Operaciju Trijumf", prvi rijaliti šou u kome se pojavljuju takmičari iz cele bivše SFRJ.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2008.

18:27

Default images

"Operacija Trijumf", do sada najskuplji i najambiciozniji televizijski projekat na ovim prostorima, počeće 29. septembra u 21 čas na televiziji B92. Osim u Srbiji, prvi serijal najpopularnijeg rijaliti šoua na svetu, u produkciji "Imoušna", moći će da prate i gledaoci iz bivših jugoslovenskih republika.

U Hrvatskoj "Operaciju Trijumf" prikazivaće "Nova TV", u Bosni i Hercegovini "Federalna TV", u Republici Srpskoj Radio-televizija Republike Srpske, u Crnoj Gori "Televizija In", Makedoniji "Kanal A1", dok će emiter za teritoriju Slovenije biti naknadno saopšten.

"Operacija Trijumf" okupiće muzički talentovane učesnike iz svih bivših jugoslovenskih republika koji će, uz pomoć tima stručnjaka, pokušati da postanu muzičke zvezde.

Njihov nastup jednom nedeljno će ocenjivati tročlani žiri koji čine tekstopisac Marina Tucaković, vokalni interpretator Ismeta Krvavac i kompozitor Tonči Huljić, a konačnu reč o tome ko napušta šou davaće publika iz svih zemalja učesnica.

Produkcija "Imoušn" okupila je svetski priznati tim inostranih stručnjaka, koji će dati svoj doprinos u realizaciji ovog projekta.

Osim svetskih zvezda iza kamera, velike svetske zvezde naći će se i ispred kamera "Operacije Trijumf".

Šou će otvoriti Anastazija, uz riječku grupu "Let 3", Jelenu Rozgu, Karolinu Gočevu i Sergeja Ćetkovića, koji će svoje najveće hitove pevati sa učesnicima "Operacije Trijumf".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: