Boce stigle u Gračanicu

Deset boca sa kiseonikom dopremljene su u Kliničko-bolnički centar u Gračanici.

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2008.

14:53

Default images

To je za "Radio Gračanicu" potvrdio direktor te zdravstvene ustanove Stojan Sekulić. Ovo je radosna vest za sve nas, posebno za bolesnike, rekao je dr Sekulić istavši da su boce sa kiseonikom dopremljene bez ikakve dokumentacije.

On je zahvalio ministru zdravlja Tomici Milosavljeviću i ministru za Kosovo i Metohiju Goranu Bogdanoviću koji su uložili veliki napor da bolnica dobije boce.

Kiseonik će biti dovoljan za nedelju dana, a ja se iskreno nadam da će Ministarstvo zdravlja Srbije i Koordinacioni centar, kao i sada, u saradnji sa Svetskom zdravstvenom organizacijom i predstavnicima medjunarodne zajednice iznaći mogućnost da se slična situacija ubuduće ne ponovi, rekao je Sekulić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: