Pokloni za decu bez roditelja

Generalni direktor kompanije "Zdravlje Aktavis" Goran Stojilković uručio je poklone deci bez roditelja u Leskovcu.

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2008.

15:56

Default images

O ovoj deci brine Udruženje hranitelja, u okviru Centra za socijalni rad. Stojilković je rekao da Zdravlje, kao društveno odgovorna kompanija, daje sve od sebe da pomogne svaki put kad je u mogućnosti i kad je to potrebno lokalnoj zajednici.

"Ova akcija nije ni prva ni poslednja koju sprovodimo. Učestvovali smo i u ovogodišnjoj akciji Resurs centra 'Stariji brat, starija sestra'. Mi ćemo i dalje podržavati ovakve akcije i grupe kojima je pomoć stvarno potrebna", rekao je Stojilković.

Prema njegovim rečima, za leskovačko porodilište kupljen je aparat u vrednosti od 45.000 evra, da je donaciju u aparatima dobio i Dom zdravlja.

Direktorka Centra za socijalni rad Snežana Milojković rekla je da su deci i porodicama koje brinu o njima potreban svaki vid podrške i zato je ovaj potez kompanije "Zdravlje Aktavis" jedan od onih koji deci vraćaju osmeh na lice.

Ona je rekla da oko 40 porodica brine o deci bez roditeljskog staranja.

"Ovih dana će krenuti priprema za novu grupu potencijalnih hranitelja koji će biti spremni za prihvat nove dece", rekla je Milojkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: