Deset godina "MTS-a"

Telekom će uskoro nuditi uslugu “Aj pi“ televizije, pripremaju se i “Tripl plej“ paketi - linija fiksne i mobilne telefonije sa internetom.

Izvor: B92

Petak, 05.09.2008.

16:33

Default images

Mobilna telefonija Srbije ove godine ostvariće blizu 50 milijardi dinara prihoda, a za 10 godina rada ima poverenje im je pružilo 5,3 miliona korisnika. Planovi cele kompanije su dalje širenje na regionalno, ali na svetsko tržište.

Generalni direktor kompanije "Telekom Srbija" Branko Radujko najavio je i organizacione promene i rekao da je u njihovom interesu da se tržište fiksne telefonije što pre liberalizuje.

“Ono što je glavni trend u svetu nije samo razvoj širopokojasog interneta, nego i razvoj aplikacija. Pošto smo mi i i fksni i moblni opreater, mi ćemo sledeće godine ponuditi niz paketa koji će obuhvati i fisknu i mobilnu telefoniju i intrenet", najavljuje Radujko.

“Mi niti bežimo, niti na bilo koji način sprečavamo, niti se plašimo konkurencije u fiknsoj telefoniiji. O tome se najčeće govori, govori se da se cene interneta, pre svega, drže na određenom nivou zarad zaštite interesa ’Telekoma’. Ja, kao generalni direktor ’Telekoma’ kažem da nema potrebe naročito voditi računa o interesima ’Telekoma’, mi ćemo se snaći i održati dominatnu poziciju i u najliberalnijim uslovima na tržištu. Nadamo se da će to da se desi u narednim mesecima“, kaže Radujko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: