Kandićeva: Bez izvinjenja Nikoliću

Nataša Kandić odbila je pred sudom da se izvini zameniku predsednika SRS-a Tomislavu Nikoliću, koji ju je tužio zbog klevete.

Izvor: B92

Sreda, 03.09.2008.

14:15

Default images

Direktorka Fonda za humanitarno pravo je, u Četvrtom opštinskom sudu u Beogradu, ostala pri svojim ranijim tvrdnjama. Iznoseći svoju odbranu, ona je ponovila da je Nikolić učestvovao u zločinima nad civilima u hrvatskom selu Antin 1991. godine.

Nikolić je prethodno ponudio Kandićki da povuče tužbu protiv nje ukoliko mu se izvini, ali je direktorka FHP-a to odbila.

Na sledećem suđenju koje je zakazano za 11. novembar biće saslušan Nikolić kao privatni tužilac.

Nikolić je tužio Kandićevu pre više od tri i po godine, i uskoro mu preti zastarevanje (rok zastarelosti za krivično delo klevete je četiri godine) a suđenje je počelo tek danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: