Novi sekretari stupili na dužnost

U Gradskoj upravi Beograda danas su na dužnost stupili novi sekretari i zamenici sekretara.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.09.2008.

14:20

Default images

Gradski sekretari postavljeni su za sektore finansija, urbanizma i građevinskih poslova, komunalne i stambene poslove, imovinsko-pravne poslove i građevinsku inspekciju, saobraćaja, zaštite životne sredine, privrede, kulture, obrazovanja, sporta i omladine, zdravstva, socijalne i dečje zaštite, inspekcijskih poslova i uprave.

Na mesto gradskog sekretara za urbanizam i građevinske poslove imenovan je Milovan Vuković (DS), dok je na mesto njegovog zamenika postavljena Jasmina Kojić-Mićić.

Sekretar za komunalno-stambene poslove je Predrag Popović (DS), dosadašnji direktor JP "Ada Ciganlija", a za sekretara za imovinsko-pravne poslove i građevinsku inspekciju imenovan je Petar Živanović (SPS), dok je za njegovog zamenika postavljen Petar Vučić, saopšteno je iz Gradske uprave.

Novi sekretar za saobraćaj je Dragoljub Đakonović (G17), a za sekretara za zaštitu životne sredine imenovan je Goran Trivan (SPS).

Sekretar za kulturu je Ivana Avžner (G17), dok je na mesto sekretara za sport i omladinu postavljen Igor Miklja (DS).

Tomislav Ranđelović je sekretar za zdravstvo, a njegov zamenik je Božica Novaković, dok je za sekretara za upravu imenovan Milan Brkljač (SPS).

U Sekretarijatu za finansije za zamenika sekretara imenovan je Radomir Kostadinović, dok će zamenik sekretara za inspekcijske poslove biti Miodrag Stojanović.

Prema ranijem pisanju medija, na dužnosti sekretara za finansije trebalo bi da ostane Renata Milić Radujko (DS), kao i Vladan Luković (DS) u inspekcijskim poslovima, dok će se obrazovanjem i dalje baviti Vladimir Todić, bivši član DSS-a.

U saopštenju Gradske uprave nije navedeno ko će ubuduće obavljati poslove sekretara za socijalnu i dečju zaštitu i privredu, koji pripadaju koaliciji SPS-PUPS, odnosno LDP-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: