Instalirani čitači ličnih karata

U svim filijalama Nacionalne službe za zapošljavanje instalirani su čitači novih ličnih karata, kaže direktorka te službe.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2008.

14:53

Default images

Direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje Tamara Samardžić u saopštenju je navela da su čitači postavljeni u svim filijalama, službama i ispostavama u Srbiji, a time je omogućeno klijentima koji poseduju nove lične karte sa biometrijskim čipom da nesmetano obavljaju poslove u svih 26 filijala, četiri službe i više od 130 ispostava ove službe.

Svi državni organi dužni da do 1. septembra obezbede čitače novih ličnih karata, kako građani ne bi imali problema pri ostvarivanju svojih prava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: