Novi incident u Kosovskoj Mitrovici

Grupa Albanaca u severnom delu Kosovske Mitrovice fizički napala srpskog mladića D.S. koji je zadobio teške telesne povrede.

Izvor: B92

Petak, 29.08.2008.

22:47

Default images

Incident se dogodio večeras oko 21 čas. Dežurni hirurg Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Dragiša Jakšić rekao je za B92 da je mladić zadobio potres mozga i više povreda po telu i da je smešten na odeljenju intezivne nege.

Incident se dogodio na pedesetak metara od Istočnog mosta u severnom delu Mitrovice u etnički mešovitom kvartu Bošnjačka Mahala. Komandir severne policijske stanice Milija Milošević potvrdio je da se grupa Albanaca napala srpskog mladića i da se traga za osumnjičenim napadačima koji su poznati policiji.

Ovo je drugi međuetnički incident u Kosovskoj Mitrovici u poslednja dva dana. U sredu u sukobu grupa Srba i Albanaca povređeno je nekoliko osoba. Policija je blkoirala ulicu Knjaza Miloša gde se večerašnji incident dogodio i obavlja uviđaj. a situacija u gradu je mirna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: