Novi vlasnik BK univerziteta

BK univerzitet, koji je bio u vlasništvu porodice Karić, prodat je Grku Nikosu Hrizostomuu i od sada će se zvati Alfa univerzitet.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2008.

16:31

Default images

Novi vlasnik kaže da pri dogovaranju o kupovini nije razgovarao sa Bogoljubom Karićem. Hrizostomu nije želeo da govori o detaljima ugovora kao ni o tome koliko je novca izdvojio za ovu investiciju, ali je potvrdio da je ceo iznos uplaćen bivšem vlasniku. On tvrdi da je do sada samo dva puta video Bogoljuba Karića, za kojim u MUP-u Srbije postoji raspisana poternica.

"Bogoljuba Karića video sam prvi put pre osam i drugi put pre pet godina. Sve dogovore u vezi sa kupovinom BK univerziteta obavio sam sa članovima njegove porodice koja živi na Kipru. Konkretno sa Bojanom Karićem", kaže on.

Dosadašnji rektor BK univerziteta Danijel Cvjetićanin kaže da će postupak akreditacije biti završen najkasnije u novembru. On veruje da će i ubuduće biti rektor.

"O tome je bilo vrlo malo govora, ali Nikos nije govorio o promenama i nadam se da ću ostati na svom mestu", rekao je Cvjetićanin.

Cene školarina za sada se neće menjati, a prema rečima novog vlasnika, faklultet će unaprediti kvalitet rada i usluga u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: