"Operacija trijumf" od jeseni

Novi rijaliti šou "Operacija trijumf" na jesen će početi da se emituje na Televiziji B92, ali i na još pet televizija u regionu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2008.

16:29

Default images

Ovo je prvi put u skorijoj istoriji da se na ovim prostorima ostvaruje tako veliki projekat koji će obuhvatiti gotovo sve nekadašnje jugoslovenske republike - Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Crnu Goru. A ekipa B92 imala je priliku da prva obiđe prostorije Muzičke akademije.



Jedini planetarni šou popularniji od "Velikog brata" jeste njegov muzički rođak - "Operacija trijumf".

Televizija B92 u društvu hrvatske televizije Nova TV, Televizije Federacije BiH, Radio-televiziije Republike Srpske, crnogorske Televizije In i televizije iz Slovenije, sa kojom se još pregovara, imaće gledalište od 25 miliona ljudi.

“Ovo će biti prvi rijaliti šou koji se producira, odnosno proizvodi u Beogradu, koji se prikazuje na svim ovim teritorijama, ali i gde ušestvuju učesnici sa svih ovih teritorija“, kaže Marinela Kvapil, iz produkcijske kuće Emoušn.

Takmičari će biti proporcionalno zastupljeni - prema broju stanovnika. Najveći broj od njih 16, očekuje se iz Srbije i Hrvatske. Oni će tri meseca živeti u Akademiji učeći kako se postaje muzička zvezda.

“Na osnovu opreme koju smo kupili i stručnjaka koje dovodimo, jednom nedeljno imaćemo Evroviziju u malom“, najavljuje Kvapilova.

Producentska kuća Emoušn najavila je i dolazak mnogih svetskih zvezda koje će pevati sa učesnicima "Operacije trijumf", a program će, između ostalih, voditi Milan Kalinić i Ana Mihajlovski.

“Ovo je naše nešto, gde smo mi bukvalno sad sve što smo radili uložili u ovaj projekat i mislimo da nismo pogrešili, jer ćemo da razvijemo neku vrstu muzičke industrije koja fali ovde i koja je tržište ovde i zahvaljujući njemu mi smo ušli na dva tržišta, Hrvatske i Slovenije“, kaže Goran Stamenković iz Emoušna.

Kuća Emoušn će pobedniku omogućiti snimanje CD-a, ali će producirati i celu muzičku turneju.

Akademija će, osim luksuzno opremljene kuće, u svom sastavu imati i baletsku salu, tonski studio, učionicu, sobu za komunikaciju sa fanovima, kancelariju direktora Akademije.

Takmičari će pod budnim okom domaćih i stranih stručnjaka učiti da pevaju, igraju, ponašaju se pred publikom, izbegnu tremu i, naravno, postanu ljubimci publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: