Nova radna grupa za veterane

Ministar rada i socijalne politike Srbije Rasim Ljajić primio je delegaciju ratnih veterana sa juga Srbije.

Izvor: FoNet, Beta

Četvrtak, 21.08.2008.

14:20

Default images

Zajednički je zaključeno da se formira radna grupa, koju će sačinjavati predstavnici Jedinstvenog štrajkačkog odbora i predstavnici ministarstava rada i socijalne politike, odbrane, finansija i pravde, i to na nivou državnih sekretara ili pomoćnika ministara.

Zadatak radne grupe je što hitnije iznalaženje rešenja problema sa kojima je javnost već upoznata, stoji u saopštenju ministarstva rada i socijalne politike

Prvi sastanak radne grupe biće održan sredinom sledeće sedmice.

Predstavnik štrajkačkog odbora rezervista Treće armijske oblasti Velimir Milošević izjavio je da bi narednog utorka trebalo da se sastanu sa resornim ministrima i razgovaraju o zahtevu da im se isplati razlika ratnih dnevnica za učešće u ratu na Kosovu 1999. godine.

Milošević je agenciji Beta kazao da rezervisti očekuju da će do 15. septembra biti postignut konačan dogovor o njihovim zahtevima.

Vlada Srbije donela je danas odluku da Ministarstvo za rad i socijalnu politiku, u dogovoru sa rezervistima, formira novu radnu grupu koja će ih zastupati.

U saopštenju prosleđenom nakon sednice vlade navedeno je da je dogovoreno da se u narednom periodu razgovori nastave sa resornim ministarstvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: