JAT neće protestovati

Sindikat pilota i stjuardesa Jat ervejza otkazao je protest najavljen za sutra jer je poslovodstvo prihvatilo zahtev da se povećaju plate.

Izvor: Beta

Četvrtak, 21.08.2008.

13:45

Default images

U saopštenju se ne navodi koliko je povećanje zarada dogovoreno, ali se ističe da će to biti prvo povećanje plata pilota i stjuardesa "nakon gotovo tri godine". Poslovodstvo Jata je, kako se precizira, predstavnike Jedinstvene sindikalne organizacija letačkog i letačko-kabinskog osoblja pozvalo na razgovore u sredu popodne, odmah posle najave protesta.

Pregovori o ostalim zahtevima zaposlenih se nastavljaju, dodaje se u saopštenju Jedinstvene sindikalne organizacije letačkog i letačko-kabinskog osoblja Jat ervejza. Taj sindikat je u sredu saopštio da je formirao i štrajkački odbor pošto nije zadovoljan stanjem u aviokompaniji i odnosom menadžmenta prema zahtevima zaposlenih.

Agancija za privatizaciju Srbije objavila je 31. jula ove godine tender za prodaju Jat ervejza, na kojem je minimalna cena za kupovinu 51 odsto kapitala 51 milion evra.

Rok za dostavljanje ponuda je 24. oktobar ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: