H. Novi: Hapšenje zbog silovanja

U Herceg Novom uhapšene su tri osobe, a za jednom se traga zbog sumnje da su silovali D.K. iz Stare Pazove.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.08.2008.

20:05

Default images

Policija je uhapsila D.P. iz Igala, Ž.K. iz Nikšića i M.P. iz Podgorice, a traga za P.P. iz Igala. Policija navodi da je silovana devojka policiji ispričala da su je 5. avgusta u diskoteci "Baron" u Igalu, u ranim jutarnjim satima silovali D.P, M.P. i P.P. i da su joj pre silovanja nudili i prisili je da konzumira kokain.

Osumnjičeni M.P. i D.K. su je, nakon toga, odvezli do stana u Toploj, gde je bila smešetena, odakle je uzela svoje stvari, a zatim je poveli u apartman u Igalu gde su je osumnjičeni zaključali i silovali.

Ona je SMS porukom javila svom drugu D.K. iz Herceg Novog da je protiv svoje volje zaključana u apartmanu, što je on prijavio policiji.

Devojka je upućena u bolnicu u Kotoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: