Pritvor zbog krijumčarenja ljudi

Određen je pritvor Zoranu C. i Aleksandru S, osumnjičenima za nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Izvor: Beta

Četvrtak, 07.08.2008.

19:52

Default images

Zoran C. (49) iz Đale kod Novog Kneževca i Aleksandar S. (37) iz Novog Kneževca osumnjičeni su da su 11. juna organizovali prevoz do granice sa Mađarskom za četiri državljana Makedonije, među kojima je bilo i dvogodišnje dete, kao i dva srpska državljanina iz opštine Bujanovac.

U saopštenju policije navodi se da su ih na granici sa Mađarskom radi pokušaja ilegalnog prelaska granice čekali "vodiči".

Protiv "vodiča" Enisa M. i Dušana P, koje su angažovali Zoran C. I Aleksandar S, u junu je podneta krivičana prijava zbog sumnje da su se bavili krijumčarenjem ljudi.

Oni su, prilikom pokušaja ilegalnog prebacivanja grupe ljudi u Mađarsku, tražili novčanu nadoknadu od oko 3.000 evra po osobi.

Zoran C. i Aleksandar S. su s krivičnom prijavom privedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Novom Kneževcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: