Glavni napadač još na slobodi

Dvojici napadača koji su napali snimatelja B92 određen je pritvor od mesec dana. Policija još traga za glavnim napadačem.

Izvor: B92

Nedelja, 27.07.2008.

00:11

Default images

B92 saznaje da napadač, koji se na snimku vidi kako šutira snimatelja Boška Brankovića na protestu Srpske radikalne stranke i ultranacionalističkih organizacija, ni posle više od 48 sati nije uhapšen. Dvojici napadača, iz grupe koja je u četvrtak nanela teške telesne povrede snimatelju B92, sinoć je određen jednomesečni pritvor.

Osamnaestogodišnji Stefan Milićević i Nikola Lazić uhapšeni su juče i istražni sudija Trećeg opštinskog suda u Beogradu je protiv njih, posle saslušanja, pokrenuo istragu.

Osnov za određivanje pritvora dvojici osamnaestogodišnjaka je opasnost da bi boravkom na slobodi ometali istražni postupak.

Inače, za ovo krivično delo zakonom je zaprećena kazna zatvora u trajanju do pet godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: