Nagrada Beogradskim elektranama

Beogradske elektrane dobile su međunarodno priznanje za unapređenje tehnologije, kvaliteta usluga i najbolje ime u struci.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.07.2008.

15:35

Default images

Priznanje je u Rimu dodelila Međunarodna asocijacija za promociju uspešnih malih i srednjih preduzeća OIMC, povodom desetogodišnjice postojanja te asocijacije. Asocijacija, kako je navedeno u saopštenju Elektrana, prati, kvalifikuje rad i rangira više od 5.000 malih i srednjih preduzeća iz Evrope, Azije i Afrike.

Beogradske elektrane svrstane su među 45 najboljih kompanija u 2008. godini, zahvaljujući uvođenju novih tehnologija.

Generalni direktor preduzeća Vladan Marković kaže da su najzaslužniji za dobijanje prestižne nagrade zaposleni u tom javnom preduzeću, jer su svojim zalaganjem za unapređenje poslovanja građanima Beograda omogućili pružanje kvalitetnih usluga.

On je, kako je navedeno, rekao da će se u preduzeću i u narednim godinama uvoditi najsavremenija tehnologija, na osnovu čega će kvalitet usluga građanima prestonice biti zagarantovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: