U sudaru na Ibarskoj troje mrtvih

Tri osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, kod sela Dudovice, u blizini Lazarevca.

Izvor: B92

Nedelja, 29.06.2008.

00:43

Default images

Troje ljudi izgubilo je život na Ibarskoj magistrali juče nešto pre 18 časova u sudaru dva automobila. Na blagoj krivini na kojoj je jasno iscrtana puna linija, vozač "škode oktavije", koji se kretao u pravcu Beograda, kako se pretpostavlja, preticao je kolonu vozila.

On nije uspeo da zaobiđe sva vozila u preticanju, a u suprotnom smeru u pravcu Čačka kretao se "opel karavan", u kome su bile tri osobe.

Ni jedan od vozača u tom trenutku nije uspeo da izbegne čeoni sudar. Udarac je kako kažu očevici nesreće bio toliko jak da je motor "opela" ispao iz automobila. Policijski uviđaj pokazaće koji su uzroci nesreće.

Kako je noćas rekla dežurni istražni sudija Opštinskog suda iz Lazarevca Milojka Živanović, poginuli su vozač "opela" Dragan Šćekić (45), njegova supruga Dušanka Labović (43) i njen otac Dušan Labović (69), svi iz Čačka.

U "škodi oktaviji" teže je povređen vozač Jovan Jelić iz Lazarevca, koji je prebačen u beogradski Urgentni centar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: