Beograd: Učenik ranjen blizu škole

Učenik srednje Ugostiteljsko-turističke škole iz Beograda R.P. ranjen je u pucnjavi u blizini škole na Zelenom vencu. Policija je uhapsila napadača, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.05.2008.

17:59

Default images

Kako nezvanično saznaje B92, policija je uhapsila M.J., rođenog 1972. godine, koji je osumnjičen da je pucao na učenika R.P. Ranjeni učenik operisan je u Urgentnom centru, a nakon višečasovne intervencije lekara, nalazi se u teškom stanju koje je opasno po život, rekao je dežurni hirurg Urgentnog centra Zlatibor Lončar.

"Mladiću su povređeni jetra, slezina, pankreas i dvanaestopalačno crevo. Nakon operacije, koja je trajala oko četiri sata, on je smešten u jedinicu intezivne nege, gde će se nastaviti njegovo lečenje", kazao je Lončar.

On je naveo da će sutra lekari moći da daju preciznije prognoze o daljem oporavku i zdravstvenom stanju mladića.

Direktor Ugostiteljsko-turističke škole Milijanko Fortić izjavio je da je maturanta te škole R.P. ranio "stariji muškarac iz komšiluka".

"Maturant naše škole bio je sa svojom devojčicom u kafiću, 100 metara od škole. Upucan je u obračunu koji nema veze sa školom", rekao je Fortić.

U Jug-Bogdanovu ulicu, gde se nalazi škola, odmah nakon incidenta došle su brojne ekipe policije i hitne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: