Izvinjenje sindikata Tadiću

Savez samostalnih sindikata izvinio se predsedniku Srbije Borisu Tadiću zbog nekulturnog ponašanja pojedinih učesnika prvomajskog protesta i naveo da je to bilo izrežirano.

Izvor: Beta

Sreda, 07.05.2008.

10:53

Default images

Taj sindikat je u pismu Tadiću naveo da kao organizator tog skupa održanog u Beogradu oseća veliku odgovornost i nelagodnost zbog nekulturnog ponašanja pojedinih neodgovornih učesnika te manifestacije, ali i navodi da je čitav incident bio izrežiran.

Dodaje se da je tom skupu, pored članova sindikata i pozvanih gostiju, prisustvovao i izvestan broj osoba sa namerom da pravi ispade i provokacije i da taj sindikat naknadnom analizom snimljenog materijala nije mogao da identifikuje kao svoje članove nijednu osobu koja je učestvovala u incidentu.

"SSSS veoma ceni vašu brigu za sindikalni pokret u našoj zemlji koju ste do sada više puta iskazali dolaskom na sednicu našeg Predsedništva, zajedničkim potpisivanjem Protokola o razumevanju, kao i zalaganjem da se definitivno potpiše Opšti kolektivni ugovor", navodi se u saopštenju.

Pojedini učesnici prvomajskog okupljanja Tadića su dočekali zvižducima, uvredama i psovkama, ali ga je većina pozdravila aplauzom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: