Novi incident LDP-Tijanić

Član izbornog štaba LDP-a na Voždovcu Robert Tomaš optužio direktora RTS-a Aleksandra Tijanića da ga je fizički napao nakon verbalnog duela u blizini beogradske Autokomande.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 27.04.2008.

16:31

Default images

U izjavi agenciji Beta, Tomaš je kazao da ga je Tijanić više od pet puta udario pesnicom po glavi dok je sedeo u kolima ali da nije povređen, to jest da su lekari u Urgentnom centru konastatovali da ima samo "sukrvicu u nosu".

Tomaš tvrdi da je na Autokomandi bio privatno u društvu supruge i da je, dok je jeo pljeskavicu, primetio Tijanića kako izlazi iz obližnje cvećare. "Ja sam se namrštio i on je primetio da sam imao grimasu koja nije bila prijatna prema njemu. Žena mi je rekla da uđem u kola a ja sam rekao: 'Ma ko ga j...'. On je čuo šta sam rekao i odgovorio: 'J... te Čeda i Beba', a ja sam odgovorio: 'J... tebe Koštunica i Velja Ilić'. On je nasilnički krenuo prema meni i napao me", rekao je Tomaš.

Tomaš kaže da je policija došla veoma brzo na mesto događaja i da je obavila svoj posao korektno, ali da je problem to što je samo jedan mladić koji je prisustvovao tom događaju pristao da policiji da izjavu kao svedok.

Funkcioner LDP-a je rekao da će u toku dana otići u policijsku stanicu gde će dati izjavu o incidentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: