SPS: Metro rešenje za Beograd

Kandidat SPS-a za gradonačelnika Beograda Žarko Obradović izjavio je da je izgradnja metroa jedini način za uspešno rešavanje problema saobraćaja u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.04.2008.

19:04

Default images

Obradović je ukazao na to da je podzemna stanica "Vukov spomenik" poslednji razvojni projekat urađen u glavnom gradu od 1996. godine, ali da još nije završen. Prvi na listi koalicije za odbornike, Milutin Mrkonjić, rekao je da su projekat izgradnje metroa napravili stručnjaci i da struka treba da ima prednost da bi svi projekti bili završeni.

Socijalistička partija Srbije na izborima 11. maja nastupa u koaliciji sa Partijom udruženih penzionera Srbije i Jedinstvenom Srbijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: