"Više mostova za Beograd"

Kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda Biljana Srbljanović je kao jedan od najvažnijih gradskih problema navela saobraćaj.

Izvor: B92

Petak, 04.04.2008.

09:36

Default images

"Beogradu su potrebna alternativna saobraćajna rešenja, a govoriti o metrou je smešno", rekla je kandidatkinja Liberalno-demokratske partije, gostujući na RTS-u. Ona je navela da je Beogradu potrebno više mostova.

Srbljanovićeva je kazala da će se, ako bude izabrana, zalagati za privatizaciju gradskih javnih preduzeća, ali ne svih i ne pod bilo kakvim uslovima.

Kandidatkinja LDP-a za gradonačelnicu kazala je da radi na formiranju tima koji će biti sastavljen od nestranačkih stručnjaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: