"Palma" kritikuje politiku Vlade

Dragan Marković "Palma" izjavio sinoć u Leskovcu da je protiv povlačenja ambasadora iz zemalja koje su priznale Kosovo.

Izvor: B92

Nedelja, 02.03.2008.

10:18

Default images

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković smatra da to ne doprinosi rešavanju problema. Marković, koji je na izborima podržao narodnjačku kooaliciju, kritikovao je politiku vlade i proteste. On je ponovio da njegova stranka nikada neće priznati nezavisno Kosovo, ali je nezadovoljan što pojedini ministri tešku situaciju u srpskoj pokrajini koriste za dobijanje političkih poena.

"Umesto da ministri rade svoj posao, oni žele da ovakva priča o Kosovu traje deset godina, kao što je trajala i priča o Republici Srpskoj", rekao je Marković.

"Mi smo protiv toga da se srpski ambasadori povlače iz zemalja, koje su priznale nezavisnost Kosova i Metohije. Zašto? Pa, oni će te iste ambasadore da vrate za mesec dana! A onda će nam trebati najmanje dve-tri godine da se vratimo na isto", rekao je on.

Marković je kazao da studenti koji protestuju imaju dobru nameru, ali to ne treba oni da rade, već političari za koje su glasali.

"Nisam za to da izvodimo studente i mislim da nije dobro zloupotrebljavati ih za nešto gde je ishod već poznat", kaže on.

Dragan Marković "Palma" prisustvovao je u Leskovcu potpisivanju kooalicionog sporazuma sa lokalnom strankom Glas razuma o jedinstvenom nastupu na lokalnim izborima 11 maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: