Leci za bojkot kompanija

U Beogradu građanima su se danas delili nepotpisani leci, sa pozivom na bojkot kompanija iz zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova.

Izvor: Beta

Četvrtak, 21.02.2008.

20:04

Default images

U letku, čiji je naslov "Udri neprijatelja tamo gde boli", građanima je upućen poziv da ne otvaraju tekuće račune i vrše finansijske transakcije preko banaka koje potiču iz zemalja koje su priznale, ili su najavile da će priznati kosovsku nezavisnost.

"Svaki dinar koji Srbi ostave kompanijama iz država koje priznaju nezavisnost Kosova, može postati dinar dat Tačiju i ostalim ubicama dece", navodi se u letku, uz napomenu da se uskoro planiraju tri donatorske konferencije za Kosovo.

Posebno su, pod napomenom "banke neprijateljskih država", objavljeni nazivi desetak stranih banaka koje posluju u Srbiji, a upućen je poziv i na bojkot inostranih naftnih kompanija i kompanija mobilne telefonije.

"Oni mogu siliti Srbiju, ali Srbija ne mora da finansira ubice svoje dece tako što će ostavljati svoj novac neprijateljima", navodi se u letku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: