Dogovoren Madonin koncert na Jazu

Pop pevačica Madona održaće koncert na budvanskoj plaži Jaz, pišu danas podgoričke Vijesti.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.02.2008.

11:39

Default images

Madona će koncert održati krajem avgusta ili početkom septembra, u okviru ovogodišnje svetske turneje povodom njenog 50. rođendana i 25-godišnjice rada, objavile su danas podgoričke Vijesti. Dogovoreno je da Madona za nastup na posebno pripremljenom prostoru, na kome su prošlog septembra nastupili Rolingstounsi, dobije pet miliona dolara.

Pregovori sa njenim menadžerskim timom trajali su dva meseca.

List navodi da je dogovor sa menadžerskim timom ove svetske muzičke zvezde postignut posredstvom i "zahvaljući vezama potpredsednika Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića, čija je ideja i bila da se, nakon spektakularnog koncerta britanskih rok legendi Rolingstounsa, na Jazu ovoga leta pojavi i najekstravagantnija pop ikona današnjice".

"Marović je ubedio Madonin menadžerski tim da prihvati ponudu Budvana, a koncert će biti održan krajem avgusta ili u prvoj nedelji septembra", navode Vijesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: