"Drumska mafija": Svedočio načelnik

Na suđenju grupi poznatoj kao "drumska mafija" danas je svedočio načelnik Odeljenja naplate putarine Milojko Dragojlović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.01.2008.

15:28

Default images

Dragojlović, iz preduzeća "Putevi Srbije" je, pred Specijalnim sudom, rekao da je 2004. godine kada je došao na tu funkciju tražio od instituta "Mihajlo Pupin" da se provere svi sistemi naplate i da je dobio povratnu informaciju da nema upada u sistem i hardverskih nedostataka.

Za ilegalnu naplatu putarine kojom je, po optužnici, država oštećena za 6,5 miliona evra, Dragojlović je rekao da je saznao iz novina.

Od 53 optuženih za zloupotrebe u naplati putarine, sa slobode se brani njih 50, dvojica optuženih su u pritvoru, a jedan je u bekstvu.

Suđenje se nastavlja sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: